joi, 25 aprilie, 2024

Tanar cautat de autoritatile din Germania, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un tanar cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extradare emis de autoritatile din Germania.

In data de 16 decembrie, in jurul orei 16.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, calatorind ca pasager intr-un autoturism marca BMW, Efim V., cetatean roman si R. Moldova, in varsta de 24 de ani.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele tanarului era o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare,  predare sau extradare, emis de autoritatile din Germania, deoarece persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea de infractiuni contra ordinii si sigurantei publice, pe teritoriul Germaniei.”declara Irina MIRICA,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img