luni, 29 aprilie, 2024

Tanar de 24 de ani, descoperit decedat intr-un sant din beton din localitatea Duda, comuna Duda-Epureni

Distribuie:

Publicat:

Moment tragic in seara zilei de vineri spre sambata, 22 ianuarie . Un tanar in varsta de 24 de ani, a fost descoperit prabusit in rigola betonata din satul Duda, descult si pe jumatate dezbracat . Cel care l-a observat a fost chiar seful de post din sat care efectua o patrulare de rutina. Iar la un moment dat, o naveta de bere lasata in marginea partii carosabile i-a atras atentia, moment in care politistul s-a dat jos din autoturism si a observat tanarul cazut . Imediat la fata locului a fost solicitat un echipaj al ambulantei , dar acesta nu avea decat sa constate decesul tanarului . La fata locului au sosit mai multi criminalisti care au desfasurat o ancheta .

IML Vaslui a stabilit cauza decesului ca fiind hipotermia si insuficienta respiratorie acuta .

In urma anchetei desfasurata de catre politistii huseni, s-a stabilit faptul ca persoana decedata, s-a intalnit cu alti 3 prieteni si au consumat bere cu rachiu, iar la un moment dat, victima nefiind consumator de bauturi alcoolice inrait, a cedat si a adormit . Ceilalti 3 care erau cu el l-au scos afara si l-au tarait pana in rigola de pe marginea drumului in strada, desi temperatura era sub zero grade . Ba mai mult, acestia au adus langa tanarul beat si o naveta de bere si papucii din picioare .

Politistii i-au retinut pe doi dintre acestia pentru 24 de ore , iar mai apoi procurorii au decis ca acestia sa fie plasati in control judiciar .

Tanarul va fi inmormantat in cursul zilei de maine .

 

"

“ În noaptea de 21/ 22 ianuarie 2022, ora 1.10, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, aflat în serviciu de patrulare în localitatea Duda, com. Duda Epureni, județul Vaslui, a identificat un bărbat, căzut într-o rigolă a drumului județean DJ 284.

S-a procedat la verificarea semnelor vitale și s-a solicitat sprijinul unei ambulanței, care s-a prezentat la fața locului și a constatat decesul barbatului.

Victima, tânăr de 24 de ani, era din București și locuia fără forme legale în localitatea sus-mentionată.

În cauză, au fost efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă.

Urmare a acestor cercetări, au fost identificați 2 tineri, în vârstă de 19 și 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

În urma expertizei medico-legale dispuse în cauză, s-a stabilit faptul că decesul s-a produs în urma unui șoc hipotermic.

Față de cei doi tineri a fost dispusă măsură reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși care a dispus, pentru amândoi, măsura preventivă a controlului judiciar,  pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul și dispunerea măsurilor legale. “ se declara in comunicatul IPJ Vaslui

 

 

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img