marți, 19 martie, 2024

Huseanul Ionut Sava a fost inmormantat

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Tanarul Ionut Sava care si-a pierdut viata departe de taramurile husene a fost inmormantat, sambata, 29ianuarie . In jurul orei 13:00, cortegiul funerar s-a pus in miscare de la Biserica „Sfantul Dumitru” spre cimitirul Sfantul Toma, acolo unde Ionut isi va duce odihna vesnica . Pe ultimul drum i-au fost alături cei din familie, vecinii, apropiatii , colegii de scoala si oamenii care l-au cunoscut . DUMNEZEU SA IL IERTE!

Stirea initiala : Drama tanarului Ionut Sava, tanarul descoperit fara suflare intr-o parcare din Germania, atinge astazi un punct dureros . Trupul neinsufletit a fost depus  in dimineata zilei de joi, 27 ianuarie, de firma funerara huseana care s-a ocupat de repatriere la Capela de la Biserica “Sfantul Dumitru’ din municipiul Husi, strada Stefan cel Mare . Inmormantarea va avea loc sambata, 29 ianuarie . 

Toate costurile pentru repatrierea tanarului au fost suportate de firma angajatoare .

 

UPDATE: O firma de pompe funebre din municipiul Husi, specializata in repatrierea cetăţenilor români de pe tot cuprinsul Europei,a plecat pentru a il aduce pe Ionut inapoi in municipiul Husi . Conform surselor noastre, acesta va fi depus in cursul zilei de marti la o capela din municipiu.

UPDATE : Tânărul hușean s-a stins in urma unei crize de epilepsie. 
 

Destin crunt pentru Sava Ionut, un husean in varsta de 31 de ani, care muncea ca si conducator auto pe comunitate, fiind sofer pe o autoutilitara cu care transporta diferite marfuri pe teritoriul Germaniei . 
Fratele sau a vorbit la telefon cu Ionut Sava in cursul zilei de vineri, cand se pregateau sa plece fiecare in cursa lui . De atunci Ionut nu a mai putut fi contactat nici pe telefon si nici pe retelele de socializare . Familia si prietenii s-au alarmat, iar fratele sau care lucrează  in acelasi domeniu doar ca in Olanda, a mers sambata in Germania, in locul unde GPS-ul arata ca este masina fratelui sau . Descoperirea a fost una socanta, fratele sau a fost descoperit fara suflare . Autoritatile de acolo au demarat o ancheta . Nu au fost descoperite semne ca ar fi fost agresat sau ucis . Langa corpul neinsufletit au fost gasite 6 doze de energizant goale . Iar conform primelor informatii se pare ca Ionut s-ar fi stins in urma unui  infarct . 

Trupul neinsufletit va fi adus zilele urmatoare acasa de catre o firma funerara din municipiului Husi iar costurile vor fi suportate de firma angajatoare . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img