joi, 25 aprilie, 2024

Tanar din Vaslui injunghiat de vecina cu care facea amor, dupa ce i-a prins sotul femeii

Distribuie:

Publicat:

O tragedie fara sens a fost aproape sa se petreaca in Vaslui, comuna Tutova.

Un tanar de 28 de ani, a fost injunghiat de o vecina de 50 de ani, in spate si pe mani. Tanarul ar fi fost amantul femeii, iar pe amandoi i-ar fi prins sotul femeii, care se pare ca l-a batut si el pe tanar.

Agresiunea s-a petrecut in satul Coroi si tanarul a fost adus la  Centrul  de Permanenta din Tutova, unde cadrul medical de garda i-a acordat primele ingrijiri pana la sosirea Ambulantei.

„La Compartimentul de Primiri Urgente Barlad, din cadrul spitalului din localitate a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plaga injunghiata nepenetranta hemitorace drept, plaga injunghiata mana dreapta. Este internat la sectia Chirurgie, in stare stabila”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtatorul de cuvant al spitalului barladean.

Politistii sositi la fata locului au intocmit un dosar penal pentru loviri si alte violente pe numele femeii si tentativa de viol pe numele tanarului, pentru ca femeia l-a acuzat de viol, ca sa-si justifice atacul ucigas.
Politistii au stabilit ca tanarul in varsta de 28 de ani s-a dus acasa la femeia de 50 de ani, cu care este vecin. Cei doi se pare ca ar  avea o relatie amoroasa, pe care voiau sa o consume aseara, dar ghinion, concubinul  femeii a sosit acasa!

Femeia a intrat in panica si a inceput sa urle viol viol, a pus mana pe un cutit, pe care l-a infipt in spatele tanarului de 28 de ani.

Ramane ca cercetarile politistilor  sa stabileasca ce s-a intamplat mai  exact in acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img