joi, 28 martie, 2024

Tanar injunghiat in abdomen la BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Potrivit Adevarul.ro,Vladut Raducanu (21 ani) a fost la un pas de moarte dupa ce a fost injunghiat in abdomen in seara zilei de 2 octombrie.

 Victima se indrepta vineri seara, 2 octombrie, catre piata “Sf. Ilie” Barlad, unde se desfasura Festivalul Toamnei. Vladut Raducanu (21 ani) se deplasa pe strada Stefan cel Mare (aproape de supermarketul Penny) si era insotit de doi priteni. Acestia s-au intersectat cu un grup mai mare de baieti si a izbucnit un conflict. Din motive care nu au putut fi clarificate pana la ora actuala, tanarul a fost atacat de catre un alt barbat care l-a injunghiat in burta.

 “Victima a depus o plangere la sediul Politiei Barlad. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe agresor, un tanar din localitatea Alexandru Vlahuta. Din concluziile provizorii rezulta ca leziunile suferite au pus in pericol viata tanarului fapt pentru care dosarul a fost declinat unui procuror din catrul parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui”, a precizat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img