miercuri, 24 aprilie, 2024

Tanara de 29 de ani gasita moarta intr-o padure din Caras. Anamaria venise de cateva zile in tara pentru a petrece Pastele

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Suru a fost gasita moarta intr-o padure de la marginea localitatii Secu din judetul Caras-Severin. Tanara de 29 de ani locuia in Italia si venise in tara de cateva zile pentru a petrece sarbatorile de Paste.

Anamaria a plecat cu masina de acasa, joi seara, iar de atunci rudele ei nu au mai reusit sa o contacteze.

Tanara a fost gasita moarta, luni, pe un drum forestier din padurea de la marginea localitatii Secu. Pe trupul acesteia, anchetatorii au descoperit o lovitura in zona capului, precum si taieturi la maini, conform observator.tv.

Politistii si procurorii iau in calcul si ipoteza unei sinucideri, in conditiile in care fratele tinerei ar fi spus ca Anamaria ar fi plecat de acasa, cu intentia de a-si curma viata.

Medicii legisti urmeaza sa stabileasca, in urma necropsiei, cauza mortii tinerei.

Potrivit sursei citate, Anamaria locuia in Italia, unde lucra ca hairstylist in orasul Udine.

Numerosi prieteni si membri ai familiei au postat mesaje de adio pe pagina de Facebook a tinerei.

„Te iubim si dincolo de moarte ptr ca esti si vei ramine acea fata speciala care ne-ai incalzit sufletele mereu cu prezenta ta….iar inima mea e pustie de dor….o sa mi lipsesti”, a scris Alin, verisorul fetei.

„Prea tanara, prea buna, prea sincera, prea vesela ca sa sfarsesti totul atat de devreme…..Cuvintele nu te pot inlocui, dar tu vei ramane in gandurile si in inimile noastre, ale celor ce te-au intalnit macar o data, suflet frumos…. Sincere condoleante familiei”, a fost si mesajul trimis de Ingrid.

Anchetatorii fac in continuare cercetari pentru a elucida misterul mortii tinerei de 29 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img