miercuri, 24 aprilie, 2024

Tanarul care si-a vandut un rinichi ca sa-si cumpere un iPhone e in stare grava si are nevoie de un transplant

Distribuie:

Publicat:

Tanarul de 25 de ani care si-a vandut un rinichi pentru a face rost de suficienti bani pentru un iPhone se afla pe patul de spital si are nevoie de un transplant.

Organismul baiatului a cedat in urma unei infectii renale, el fiind internat in spital, conectat la un aparat de dializa.

Un rinichi pentru un iPhone

Tanarul era un impatimit al tehnologiei, insa nu avea bani pentru un telefon scump, asa ca a fost de acord cu o operatie in care sa-si cedeze rinichiul drept pentru suma de 2.520 de euro.

Cu banii, Wang Shangkun si-a cumparat un iPhone si un iPad, in 2011. Rinichiul a fost recoltat intr-o locatie secreta si vandut pe piata neagra de organe.

Internat in spital, conectat la un aparat de dializa

Mass-media din China a dezvaluit recent ca tanarul a fost internat in sital si isi petrece zilele in pat, conectat la un aparat de dializa pentru a supravietui.

Deficienta renala a aparut nu dupa mult timp dupa interventia chirurgicala ilegala si se crede ca a fost cauzata de lipsa unei ingrijirii postoperatorii. Mai exact, i-a fost extras rinichiul, a primit banii si apoi a plecat acasa fara un tratamet adecvat sau o ingrijire speciala.

9 persoane au fost arestate in legatura cu cazul si 5 dintre ei sunt chirurgii care i-au recoltat rinichiul drept.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img