News Flash:

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a lovit mortal fiica: „Nu-i doresc răul omului”

21 Ianuarie 2022
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
272100247 477006933803187 8045517148800408842 n

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a lovit mortal fiica. Părinții Raisei trec prin momente dificile după ce fiica lor, în vârstă de 11 ani, a fost accidentată mortal de un polițist. Tatăl fetiței a făcut dezvăluiri emoționante și i-a transmis un mesaj tânărului agent care a lovit-o mortal pe Raisa.

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul care i-a lovit mortal fiica: „Nu-i doresc răul omului”

Raisa s-a stins din viață la doar 11 ani. Moartea fetiței a îndurerat o țară întreagă, iar doi părinți au rămas marcați pe viață. Familia micuței Raisa trece prin momente grele, dar încearcă să meargă mai departe de dragul fiului lor de trei ani. Recent, tatăl fetiței a făcut mărturisiri șocante. Bărbatul știe că agentul este vinovat și își dorește să plătească legal pentru ce a făcut, dar în același timp știe că tânărul de 27 ani regretă cele întâmplate.”Nu-i doresc răul omului”

Mai mult, tatăl Raisei i-a transmis un mesaj polițistului. Bărbatul spune că nu-i vrea răul lui Constantin P., dar trebuie ca acesta să plăteacă pentru ceea ce a făcut. Distrus de durere, acesta a spus că soția sa avea o relație mult mai apropiată cu fiica lor. Bărbatul spune că mama Raisei nu își poate lua gândul de la tragedie și nu știe ce să-i spună fiului ei, care întreabă de Raisa.

Tatăl Raisei a rememorat momentul când a fost sunat de alți oameni să îl anunțe că fiica lui a avut un accident. Acesta spera să fie un accident superficial, dar nu a fost așa. „De la noi de acasă până la accident este vorba despre un minut şi am crezut că e vorba de un accident mic. Din păcate, nu a fost un accident mic. Când am ajuns acolo toţi doctorii erau reținuti. Am întrebat ce se întâmplă, care sunt şansele? La un moment dat un doctor mi-a zis că şansele sunt minime”, a spus tatăl Raisei.

Mama Raisei, declarații după accidentul în care fiica ei și-a pierdut viața

Mama Raisei a spus că prietena ei, Marina, care a fost și ea lovită de polițist, a visat-o pe fetiță. Femeia a declarat că a fost sunată de șeful Poliției Capitalei care a asigurat-o că ancheta se va finaliza, iar vinovații vor plăti. „M-au sunat de la magazinul de lângă și mi-au spus că fata mea a avut un accident. Marina a visat-o. S-a trezit cu zâmbetul pe buze și a spus că a visat-o, că se jucau un joc pe telefon, și că i-a spus că se vor întâlni. Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele. A zis că are și el trei fetițe și că o să facă tot posibilul ca ancheta să fie cum trebuie.”, a declarat mama Raisei pentru Acces Direct.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034894 (s)