marți, 23 aprilie, 2024

Tatal copilului care si-a ucis bunica, condamnat la patru ani de inchisoare. El si-a maltratat fiul din casatoria anterioara

Distribuie:

Publicat:

Detalii noi in cazul copilului care si-a ucis bunica. Tatal sau, Daian Dinulescu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a maltratat fiul din casatoria anterioara. Mai mult, el a fost acuzat chiar de viol de o verisoara.

Tatal copilului care si-a ucis bunica este tenor al filarmonicii George Enescu. Fosta sa sotie sustine ca omul si-a chinuit copilul in repetate randuri si chiar a fost in instanta pentru a-si gasi dreptatea.

Povestea de groaza a inceput atunci cand baiatul avea doar cativa ani. Daian Dinulescu a inceput sa-si loveasca fiul in repetate randuri. Mai mult, fosta sotie a barbatului, de care a divortat in 2004, a afirmat ca isi gasea baiatul de cativa ani inchis in debara, batut sau udat cu apa rece, in timp ce dormea. El a fost gasit vinovat de rele rele tratamente aplicate minorului de Tribunalul Bucuresti.

“Respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti si partea vatamata D.D.M., prin reprezentant legal I.C., impotriva sentintei penale nr.1031/09.06.2008 pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti. Obliga apelantul parte vatamata la 50 lei cheltuieli judiciare catre stat. Cu recurs in 10 zile de la pronuntare”, este decizia luata de instanta, in urma cu cativa ani.

Femeia a decis sa se ascunda intr-un adapost pentru victimele violentei conjugale. De acolo, a strigat dupa ajutor si a mers in instanta, unde barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.

In timpul procesului, tenorul a fost vizat de noi acuzatii, la fel de grave. El a fost acuzat de verisoara sa de viol. “Parintii nostri locuiau in aceeasi curte. M-a violat de la opt ani! Am fost violata, in repetate randuri. Ma teroriza si imi zicea ca, daca voi cpune cuiva, tatal meu ma va omori pentru ca am dezonorat familia”, a declarat, in urma cu mai multi ani, verisoara tenorului.

De atunci, barbatul si-a refacut viata pentru o perioada. S-a recasatorit cu un medic oncolog, alaturi de care are doi copii. Probleme nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei doi copii sufera de ADHD, iar parintii au decis sa divorteze. In urma cu o zi, copilul in varsta de noua ani si-a injunghiat mortal bunica. Ulterior, baiatul de noua ani a sunat la 112. ”Am lovit-o cu cutitul pe bunica, ii curge sange!”, a transmis copilul de 9 ani, care a reusit apoi sa-i dea operatoarei datele personale si adresa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img