sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tatal ei o batea in fiecare zi cand era mica, chiar si atunci cand se juca linistita cu jucarioarele ei…S-a obisnuit cu cureaua si injuraturile pe care le primea mai des ca o masa calda. Dupa 40 de ani, a aflat un secret teribil. S-a uitat peste poze si..

Distribuie:

Publicat:

Helen Towards din Tyneside, Anglia, a suferit mult in copilarie. Cand tatal ei ajungea acasa de la munca primea bataie, aproape in fiecare zi. Helen e unul din copiii care a cunoscut pe pielea sa ce inseamna proverbul „bataia e rupta din Rai”.

Trebuia sa suporte insultele tatalui ei, sa suporte loviturile cu cureaua si pedepsele pe care le primea chiar si atunci cand nu facea nimic. Pentru a suporta calvarul de zi cu zi, Helen si-a facut o sora imaginara. Dupa mai multi ani, Helen a descoperit ca parintii ei ii ascund un mare secret.
La cativa kilometri locuia Jenny, prietena ei cea mai buna
La cativa kilometri de locuinta unde statea Helen locuia Jenny Lee Smith, o fetita care era bine tratata de parintii ei. Acestia ii demonstrau zi de zi cat de mult o iubeau. Intr-o zi banala de joaca, la 14 ani, Jenny a vrut sa se integreze mai bine in cercul copiilor de varsta ei si s-a bagat in seama de fiecare data cand acestia planuiau sa se distreze impreuna.

Unul dintre copii refuza sa o primeasca in grup si ii spunea ca in acea gasca nu au ce cauta copiii adoptati. Dupa chinurile suferite in familie si bataile indurate, Helen dadea fata cu o noua realitate, bulversanta: observa ca prietena ei cea mai buna, chiar daca e fericita in familie, este izolata de ceilalti. In mintea ei se nasteau o serie de intrebari si nu intelegea deloc cruzimea lumii in care traim.
Secretul care i-a schimbat viata lui Jenny. Avea sa ii schimbe si viata lui Helen
Jenny a aflat de la parintii ei adoptivi adevarul, iar in anul 2003 a cautat-o pe mama ei biologica. A gasit-o dupa cateva saptamani bune si a aflat ca mama ei a nascut-o la 28 de ani, dar nu a putut s-o pastreze din cauza saraciei. Si-a cerut iertare de la fiica sa si i-a adresat cateva cuvinte care o ravaseau si mai mult. A aflat adevarul despre prietena ei cea mai buna, Helen: „Fiica mea Helen poate intra oricand pe usa. Sa nu ii spui nimic, nu ii spune cine esti”. Jenny nu mai putea de fericire. Nu doar ca si-a gasit mama, dar a aflat ca prietena ei din copilarie este surioara ei!
Dupa un an, in 2004, mama lui Helen si Jenny a murit. Jenny o cauta apoi pe prietena ei din copilarie si sora ei. Pentru a o gasi, scrie un mesaj in Genes United, o publicatie care are rolul de a reuni familii care s-au pierdut pe drumul vietii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img