joi, 28 martie, 2024

Tatal Gabrielei Cristea, eforturi extraordinare pentru a supravietui. Cum face rost de bani pentru medicamente

Distribuie:

Publicat:

Tatăl Gabrielei Cristea a fost nevoit să recurgă la măsuri drastice pentru a-și putea cumpăra medicamentele care îl țin în viață. Astfel, bărbatul a închiriat camerele din vila pentru care a trudit o viață întreagă.

Eforturi pentru a supraviețui. Cum face rost tatăl Gabrielei Cristea de bani pentru medicamente

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Gabriela Cristea și părinții săi nu își mai vorbesc de peste 20 de ani. Motivele invocate de ambele părți sunt de-a dreptul puerile și nu este greu de intuit faptul că la mijloc este vorba despre un motiv mult mai serios, pe care atât vedeta TV cât și cei care i-au dat viață au încercat să îl țină cât mai ascuns în toți acești ani.

În urmă cu aproape un deceniu, mama frumoasei brunete s-a stins din viață, însă aceasta nu a fost nici măcar să își conducă mama pe ultimul drum, gest aspru criticat de toți fanii săi. În 2017, imediat după ce a devenit mamă, Gabriela a reușit să stea de vorbă cu tatăl său, ba chiar păreau că vor îngropa securea războiului. Minunea nu a durat, însă, prea mult, iar cei doi nu își vorbesc în prezent.

500 lei pe lună numai pe medicamente

Starea de sănătate a lui Eugeniu Cristea este una din ce în ce mai precară. Bărbatul a suferit 5 infarcturi până acum și i s-au montat stenturi pe inimă. De asemenea, datorită diabetului, acestuia i s-a amputat și piciorul. Pentru că nu își mai putea purta singur de grijă, dar mai ales datorită problemelor financiare, tatăl Gabrielei s-a internat într-un azil de bătrâni. Însă, nu a reușit să suporte șederea decât câteva luni, apoi s-a întors acasă. Pentru a face rost de bani de medicamente, bărbatul a trecut la măsuri extreme:

“El are o casă mare, o vilă frumoasă. Ca să mai facă rost de un ban, a închiriat camere. Desigur, locuiește și el acolo, dar nu mai iese deloc din camera lui. Dă peste 500 lei pe lună numai pe medicamente. De unde să își permită el să țină ditamai casa? A făcut-o în tinerețe, a zis să lase și el ceva copiilor. Se simte singur, are un soi de depresie”, ne-a mărturisit un apropiat al familiei.

sursa: playtech.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img