joi, 18 aprilie, 2024

Tatal lui Marian Cozma, REACTIE VIOLENTA dupa scandalul Kaufland: “Saream si o omoram pe femeia aia! Asa am ajuns? Pai la mine acasa sunt musafir?”

Distribuie:

Publicat:

Filmuletul in care un cetatean din Bucuresti a mers la un supermaket Kaufland din Odorheiul Secuiesc si a cerut o portie de mici, dar a fost refuzat de catre vanzatoare a facut valva in toata tara.

Comportamentul vanzatoarei a fost blamat, altii spun ca barbatul a cautat scandal, in timp ce pozitia magazinului a fost sa o apere pe angajata lor.

Unul dintre oamenii care a reactionat dur la adresa vanzatoarei a fost Petre Cozma, tatal lui Marian Cozma. Petre Cozma nu prea ii are la suflet pe maghiari, mai ales dupa ce niste unguri i-au injunghiat mortal fiul intr-un club din Veszprem.

..

“Am vazut si eu ce s-a intamplat si nu este posibil asa ceva. Pai la mine acasa sunt musafir? Asa am ajuns? Se intampla vreodata asa ceva pe vremea lui Ceausescu? Daca nu le convine si nu ne respecta, sa-i urcam pe toti pe o teava si sa se duca dr**** la origini si sa ne lase in pace. Daca nu au bun simt, sa-i aruncam din Romania. Eu nu am patit asa ceva nici ca sportiv, nici ca om simplu. Daca eram in locul acelui baiat, saream si o omoram pe femeia aia. Am ajuns intr-un hal incredibil”, a declarat Petre Cozma pentru cei de la cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img