miercuri, 24 aprilie, 2024

Tatal unui copil nascut bolnav, amenintat de medicul care a asistat la nastere. Ce a facut doctorul dupa ce nu a reusit sa-i cumpere tacerea – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Tatal copilului din Hunedoara care sustine ca micutul s-a nascut bolnav pentru ca medicul nu ar fi avut grija de sotia lui la nastere a declarat ca doctorul l-ar fi amenintat, daca nu se inteleg fara procuratura si fara presa. In plus, in cazul in care copilul va supravietui si va avea un handicap, medicul s-ar fi oferit sa-i dea si un carucior pentru persoane cu dizabilitati.

Remus Nedelca, tatal copilului, a declarat sambata, ca doctorul i-ar fi propus sa se inteleaga fara politie, procuratura si televiziuni, care sunt «niste rahaturi», in caz contrar medicul spunand ca «schimba foaia».
«Mi-a spus ca putem lupta cu armele, ca si el e om si trebuie sa se apere», a continuat tatal copilului, care crede ca medicul se referea la relatiile pe care le are. Barbatul spune ca mai are acasa trei copii sanatosi, iar medicul i-ar fi recunoscut ca este vinovat pentru ca micutul s-a nascut cu unele probleme medicale.

De asemenea, barbatul povesteste ca medicii i-au spus ca, in cazul in care copilul va trai, ar putea ramane cu un handicap. «Copilul e sub tratament si dureaza 1-3 ani. Medicii au spus ca daca va ramane in viata, va ramane cu sechele, cu handicap», a spus Remus Nedelca. O familie din Hunedoara acuza medicul de garda de pe sectia de Ginecologie a Spitalului Municipal ca nu a vrut sa asiste la nasterea copilului sau si, ca urmare, bebelusul s-a nascut cu grave probleme de sanatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img