joi, 28 martie, 2024

Tatal unuia dintre violatorii din Vaslui scoate bani grei din buzunar pentru a-si proteja fiul!

Distribuie:

Publicat:

Constient ca fiul lui va avea zile grele in penitenciar, tatal lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte violatori, s-a gandit deja la o metoda de a-l proteja. Mai exact, barbatul este dispus sa plateasca sume mari de bani ca taxa de protectie.

In urma cu zece zile, cei sapte tineri care au violat pana la lesin o fata din Vaslui, au ajuns dupa gratii, primind ani grei de inchisoare. Momentan, ei se afla in perioada de carantina, ceea ce inseamna ca sunt tinuti in conditii speciale, departe de ceilalti puscariasi.

Constient ca in numai 11 zile, fiul lui se va alaturi unui regim de detentie normal, tatal lui Silviu Burada, tanarul care a dus-o pe Raluca pe camp si si-a chemat prietenii, este de-a dreptul disperat. Barbatul se teme ca fiul lui ar putea fi batut sau violat dupa gratii, asa ca este dispus sa faca orice pentru a-l proteja.

Astfel, se pare ca tatal monstrului cu chip de om, a dat deja sfoara in tara ca este dispus sa scoata bani grei din buzunar, pentru ca Silviu sa fie in siguranta. Mai exact, barbatul cauta un condamnat incarcerat in penitenciarul Vaslui, extrem de puternic, un fel de sef al inchisorii, care sa fie tot timpul cu ochii pe Silviu Burada si sa se asigure ca nimeni nu se va atinge de el: “Sa fim sinceri, toata lumea stie ce patesc detinutii in inchisoare. Vor avea o viata de cosmar. Batranul Burada are bani si este la fel de rau ca si fiul lui. Asa ca nu este exclus sa gaseasca o varianta prin care sa isi protejeze copilul”, a declarat o sursa din apropierea familiei.

Contactat telefonic, avocatul violatorului s-a limitat la a declara:”Nu stiu nimic despre asta, dar pana la urma este dreptul fiecarui parinte sa faca ceea ce crede ca este mai bine pentru copilul lui”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img