joi, 18 aprilie, 2024

Tataru si Ciurariu au dat cu mucii in fasole: ”Noi nu agreaza procesul de traseism politic…”-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Grupul 2 (senator de Husi-Nelu Tataru si deputatul de Vaslui Florin Ciurariu) din PNL Vaslui a decis ca ieri, 16 august, in timp ce vicepresedintele CJ VASLUI, Corneliu Bichinet se afla la Husi sa emita un comunicat de presa semnat de domniile lor.

Pe langa penibilul momentului, deoarece senatorul medic era amintit si primea o diploma de ctitor al bisericii Sfantul Gheorghe din Husi, acesta si cu Florin Ciurariu (trepadusul sau) au ales sa emita un comunicat de presa prin care sa se dezica de traseisti. Insa mesajul era plin de greseli gramaticale si dezacorduri. Cotidianul BUNA ZIUA VASLUI va prezinta doar doua dintre ele:


Publicarea Ordonantei de Guvern nr 55, care dorea sa legifereze traseismul politic in apropierea campaniei prezidentiale din 2014, poate fi interpretata ca un atac moral la democratie si un pas inapoi fata de asteptarile cetatenilor ca sistemul politic din tara noastra sa evolueze.

             Noi nu agreaza (dezacord – corect e “noi nu agream”) procesul de traseism politic, aceasta idee fiind mentionata si subliniata in mai multe randuri in mod public, de-a lungul timpului, motiv pentru care dorim sa ne declaram pozitia fata de o reintoarcere a celor care au decis in cel mai dificil moment politic, cel al alegerilor prezidentiale, sa nu ne sprijine, ci  (lipseste virgula) dimpotriva (lipseste virgula) sa fie alaturi de contracandidatul Partidului National Liberal. Atat cetatenii, cat si membrii partidului si-au manifestat de multe ori dezacordul cu privire la acest fenomen, mergand in majoritatea cazurilor pina (se scrie cu a din a) la ideea ca migratia  politica nu trebuie iertata si acceptata.  

             De asemeni (recomandata este forma “de asemenea”; lipseste virgula) dorim sa subliniem ca o opinie personala, fie ea si din interiorul organizatiei, fata de o posibila reintoarcere a unor membri, nu reflecta o decizie politica a partidului, aceasta pozitie nefiind in acest moment o optiune politica in acest sens.
 
Senator PNL Vaslui   (lipseste virgula)                                                                      Deputat PNL Vaslui (lipseste virgula )
  Nelu TATARU                                                                                 Florin CIURARIU “

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img