joi, 28 martie, 2024

Tavi Clonda a dezvaluit ce face Victoria cand Iris incepe sa planga

Distribuie:

Publicat:

Tavi Clonda a dat detalii despre cum este viata partenerei sale de viata, Gabriela Cristea, dupa ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil.

"In prima zi cand s-a nascut micuta, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o baga in seama, iar caruciorul l-a impins. Acasa s-a schimbat. Cand plange se vede ca i se rupe sufletul, spune bebe, bebe. Victoria vrea atentie si noi ii oferim.

Gabriela se trezeste din 3 in 3 ore. Te obosesc si programul si operatia. Am fost la control cu cea mica dupa patru zile. S-a luat lumea de noi ca de ce a iesit lauza din casa. Am fost la control, ca nu poate sa vine controlul la tine", a spus Tavi Clonda la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mama pentru a doua oara duminica, 17 martie, cand a adus pe lume o fetita. Gabriela Cristea este casatorita cu muzicianul Tavi Clonda, impreuna cu care mai are o fetita, Victoria. Imediat dupa ce sotia sa a nascut a doua oara, Tavi Clonda a facut declaratii despre starea vedetei si a bebelusului lor. Cea de-a doua fetita a cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda se numeste Thea Iris Selena.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img