vineri, 29 martie, 2024

Tavi Clonda si Gabriela Cristea, certuri din cauza banilor: ”A fost o tensiune puternica!”

Distribuie:

Publicat:

Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza o familie minunata insa lucrurle nu sunt tot timpul roz. De-a lungul timpului, intre cei doi soti au existat certuri din cauza banilor.

Se iubesc neconditionat, au doua fetite minunate si cariere infloritoare. Totusi, in familia Clonda nu este tot timpul numai lapte si miere. De-a lungul timpului, intre cei doi soti au existat certuri din cauza banilor. In timp ce Tavi Clonda isi asuma mai usor niste riscuri financiare, Gabriela Cristea este mai rezervata.

„Eu m-am potolit cu cumparaturile, dar inainte imi cumparam haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumatate al meu si jumatate al Gabrielei, plin cu haine, incaltari si accesorii. Acum insa nu mai sunt asa ahtiat dupa shopping, ma multumesc cu ce am sau cu ce primesc, si ii cumpar mai mult Victoriei.

Ca tot vorbim de bani, trebuie sa recunosc ca m-am certat la un moment dat cu sotia mea din cauza banilor…Ma rog, s-a creat o tensiune cand am cumparat terenul unde ne-am facut casa. Atunci am dat ultimii bani din casa pentru aceasta achizitie. Pur si simplu am ramas cu putini bani spre deloc. O saptamana a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord sa cumparam terenul cand a facut socotelile si si-a dat seama ca ramanem fara niciun ban in casa. S-a panicat, i s-a facut teama, mai ales ca ea are niste traume cauzate de problemele financiare. Pana la urma am convins-o ca ne descurcam noi, ca o sa fie bine, si am luat decizia buna impreuna. Ea a trecut prin multe si inteleg de ce i-a fost frica la inceput. A fost o tensiune puternica atunci! A, daca-mi aduc bine aminte, la fel s-a intamplat si cand am cumparat masina”, a spus Tavi Clonda in cadrul unei emisiuni TV.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ales trei prenume pentru cea de-a doua fetita

Gabriela Cristea a nascut duminica, 17 martie, in clinica privata Sanador, prin cezariana. Ea a adus pe lume o fetita, interventia chirurgicala decurgand foarte bine. Iar acum sotul prezentatoarei TV a dezvaluit celelalte doua prenume pe care impreuna cu Gabriela Cristea le-a ales pentru fetita lor. Semnificatia prenumelor este una aparte! 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img