vineri, 29 martie, 2024

Taximetristi din Timisoara, atacati cu parul de mai multi tineri, dupa o sicanare in trafic

Distribuie:

Publicat:

Mai multi taximetristi au fost atacati de un grup de tineri, unul fiind inarmat cu un par, sambata seara, pe o strada din Timisoara, dupa ce un tanar a lovit cu masina un taximetru si a fugit de la locul tamponarii.
Scandalul dintre taximetristi si grupul de tineri a izbucnit, sambata seara, in cartierul Ronat din Timisoara. Soferul unei masini a acrosat un taxi, apoi a fugit de la locul accidentului. Taximetristul a anuntat prin statie ce s-a intamplat si a dat informatii despre autoturismul care a provocat incidentul. Colegii taximetristi au pornit in cautarea masinii, pe care au gasit-o rapid, parcata in cartierul Ronat.

La scurt timp, din blocul in fata caruia se afla masina parcata au iesit mai multi tineri, unul dintre ei fiind inarmat cu un par. Acesta l-a lovit in zona capului pe unul dintre soferii de taxi, apoi s-a repezit la autoturismul altuia, facandu-i o gaura in luneta. Soferul lovit s-a ales cu o rana sangeranda la ureche si cazut.

In scurta vreme si-au facut aparitia mai multi colegi ai taximetristilor, dar si jandarmii, care i-au imobilizat pe tineri. Acestia au fost ridicati si dusi la audieri, la politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img