News Flash:

TBI Bank dezvoltă parteneriatul cu platforma de eCommerce Gomag și oferă soluții de tip `cumpără acum, plătește mai târziu` pentru retailerii offline și online

13 Octombrie 2021
96 Vizualizari | 0 Comentarii
media 163110307674974000

TBI Bank, creditorul phygital cu cea mai rapidă creștere din regiunea Europei de Sud-Est, se aliază cu platforma de comerț electronic Gomag pentru a oferi o soluție digitală integrată retailerilor offline și online.

Prin acest parteneriat, toți comercianții, fie că este vorba de produse electronice, fashion, mobilă, produse pentru casă, servicii sau articole sportive, își pot consolida prezența în mediul digital, prin intermediul website-ului propriu care să susțină creșterea vânzărilor, cu ajutorul platformei de eCommerce oferită de Gomag. În același timp, clienții business ai Gomag, împreună cu toți comercianții care vor deschide în viitor magazine online prin intermediul platformei de comerț electronic, vor beneficia de soluția inovatoare TBIPay.

Cu soluția de plată TBIPay, comercianții își pot crește vânzările oferind clienților posibilitatea să cumpere pe loc ceea ce își doresc și să plătească mai târziu, într-un proces simplu și convenabil, fără documente suplimentare și fără drumuri la bancă, plătind ulterior în rate adaptate la propriul buget. În plus, cu Gomag, comercianții își pot consolida activitatea de comerț electronic și prezența digitală prin intermediul unui magazin online care permite achiziții rapide, recomandări de produse și metode de fidelizare a clienților.

„TBIPay este o soluție de plată care s-a dovedit eficientă pentru mii de comercianți din toate industriile, care și-au crescut astfel vânzările și au îmbunătățit experiența de cumpărare oferită clienților. Procesul este simplu și extrem de rapid atât pentru comercianți, cât și pentru clienți, finanțând achiziția în câteva minute și transformând pe loc vizitatorii în clienți. Parteneriatul cu Gomag va oferi retailerilor, indiferent de mărime și cifră de afaceri, acces la serviciile similare celor de care se bucură mărcile globale de retail”, a spus Ionut Sabadac, Head of Merchant Solutions la TBI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1004 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026493 (s)