News Flash:

Tchibo Coffee Service GmbH intentioneaza sa preia Partener Coffee Services, care detine cafenelele The Coffee Shop

29 Octombrie 2020
340 Vizualizari | 0 Comentarii
consiliul concurentei

 

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service GmbH intenţionează să preia Partener Coffee Services, care deţine cafenelele The Coffee Shop, potrivit news.ro.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Tchibo Coffee Service GmbH intenţionează să preia Partener Coffee Services. În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliului Concurenţei”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat în furnizarea profesională de cafea şi prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluţii pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreţinere, mentenanţă) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.

În România, Partner Coffee Service desfăşoară activităţi de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum şi alte servicii conexe, precum soluţii pentru consumul de cafea away-from-home.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039988 (s)