joi, 18 aprilie, 2024

Te-ai nascut ziua sau noaptea? Iata ce poti afla despre tine din acest lucru

Distribuie:

Publicat:

O astrograma cat mai exacta este realizata in functie nu doar de ziua, luna si anul in care te-ai nascut. Si faptul ca ai venit pe lume ziua sau noaptea spune ceva despre destinul tau. Spre exemplu, persoanele nascute la miezul noptii sau dupa ora 0:00 sunt persoane dornice de cunoastere, materialiste sau determinate. In prima categorie intra cei care au venit pe lume intre miezul noptii si ora doua dimineata. Acestia sunt oameni inteligenti, dar le place sa si critice sau sa fie la curent cu noutatile.

Persoanele nascute noaptea sunt prieteni de incredere

De asemenea, le plac calatoriile si stiu sa fie prieteni buni. Oamenii nascuti noaptea sunt si materialisti si le place sa se bucure de lucrurile pe care le pot obtine cu bani, lucru valabil pentru nativii din intervalul 2:00-4:00. Au o predilectie pentru obiectele care arata bine, fie ca sut bijuterii, haine, masini sau case. Acesti nativi au ca obiectiv principal locul I, mai ales nativii din intervalul 4:00-6:00. Acestia sunt guvernati de Marte, de aceea au calitati de lider. Majoritatea acestor persoane au pozitii inalte in armata, guverne sau diplomatie. Stiu sa dea comenzi si sa se faca ascultati, dar si sa se impuna si sa-i controleze pe cei din jur. Sunt persoane directe si nu vor dezamagi pe nimeni. De asemenea, sunt persoane de incredere, dar sunt si sincere.

Cei care au venit pe lume ziua sunt misteriosi

Persoanele care sunt nascute ziua sunt misterioase, greu de inteles,  sociabile si disciplinate. Acesti nativi nu-si pun sufletul pe tava si sunt greu de citit. Cu toate acestea, sunt persoane cordiale si cu frica de Dumnezeu. Le place sa-i ajute pe cei care se afla intr-o situatie neplacuta. In prima perioada a vietii aceste persoane au avut probleme, iar la un moment dat acestea se vor dedica unor cauze nobile. Acorzi o importanta deosebita servicilor sociale si te intereseaza un job in acest domeniu. Iti place ca persoanele din jurul tau sa fie recunoscatoare. De asemenea, nativii acestui interval sparg traditiile si se pot integra in orice categorie, indiferent de culoare sau casta. Este o persoana care are incredere in fortele proprii. La un moment dat, unii dintre nativi ar putea incepe o cariera in politica. Te intelegi bine cu toata lumea.

Unii dintre cei veniti pe lume ziua sunt disciplinati, in special cei din intervalul 10:00-12:00. Fac sacrificii pentru a-si atinge scopul si este o persoana populara. Ii saboteaza pe cei care considera ca le-ar putea pune obstacole pentru a-si indeplini obiectivele. Punctul central al nativilor acestui interval este reprezentat de mama. Ai trasaturi fizice speciale care ii fac pe oameni sa te tina minte. Nu se casatoresc din interes si nici nu vor fi luati din motive financiare. Parasesc locul nasterii devreme si isi construiesc viata departe de casa. Unii dintre ei vor trai peste hotare, unde isi vor intemeia o familie. Raspund usor cand sunt provocati, insa sunt si prudenti, calitate care ii ajuta sa obtina ceea ce-si doresc. Sunt politicosi, dar si mai  predispusi la depresie fata de cei care sunt nascuti noaptea. Nu isi doresc o viata agitata si sunt plini de tact, sunt buni negociatori si moderatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img