joi, 28 martie, 2024

Te crucesti, nu alta! Familia se pregatea sa il duca pe ultimul drum. Intamplarea SOCANTA s-a petrecut in ziua in care trebuia sa ajunga la groapa

Distribuie:

Publicat:

Caz incredibil in judetul Botosani. Un barbat a fost declarat mort, iar familia s-a apucat sa pregateasca cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Doar ca in ziua in care trebuia sa ajunga la groapa, batranul a inviat. Se pare ca acesta suferise un accident vascular si toata lumea il crezuse mort, scrie Adevarul.

Povestea a iesit la iveala, dupa un an, dupa ce familia a chemat salvarea la casa batranului, care nu mai dadea semne vitale. Ajunsi la destinatie, medicii au constatat ca de fapt batranul era mort de cel putin 24 de ore.
Evident, medicii au cerut o explicatie. Atunci familia i-a explicat medicului venit la interventie, Cristian Simionescu ca doreau sa vina un specialist care sa le confirme ca omul a murit de-a binelea.

”Le-am spus totusi ca acest lucru putea fi facut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia sa vina ambulanta, care este destinata urgentelor”, spune medicul pentru Monitorul de Botosani. Cu toate acestea, dupa experienta de anul trecut familia avea un motiv intemeiat sa se asigure pana la capat de moartea rudei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img