joi, 18 aprilie, 2024

Te unge la inima de emotie! Ce a aparut in capela langa trupul neinsufletit al Ionelei Prodan? Cei care au intrat sa o vada au ramas fara grai

Distribuie:

Publicat:

Sicriul alb in care se afla trupul Ionelei Prodan se afla depus la capela cimitirului Bellu, iar pana maine, prietenii si fanii pot sa vina sa-si ia ramas bun de la cantareata de muzica populara.

 In capela, familia Ionelei Prodan a asezat o plasma pe care ruleaza imagini din viata cantaretei de muzica populara, in timp ce se aud melodii interpretate de ea. Asa sunt intampinati cei care vin sa aduca o floare si sa aprinda o lumanare la sicriul celei care a fost Ionela Prodan.

Conform informatiilor apropiatilor, Ionela Prodan si-a pregatit inmormantarea, iar fiica sa, Anamaria a respectat tot ce si-a dorit mama ei pentru ultimul drum.  "Ionela Prodan le-a spus fetelor cum vrea sa fie inmormantarea. Sicriul alb a fost dorinta ei, asa le-a spus fetelor. Si-a ales costumul popular, iti dai seama cat de greu e. Ea a fost foarte bine organizata cu viata ei tot timpul", a povestit Mara Banica, pretena cu Anamaria.

Multi oameni au venit in aceasta dimineata la capela, printre acestia s-a aflat si Adrian Nastase, dar si oameni din fotbal.

Ionela Prodan a murit luni seara, la orele 21.00, dupa ce, mai bine de o luna si jumatate, s-a zbatut intre viata si moarte la Spitalul Elias din capitala. Alaturi de regretata cantareata a stat zi si noapte fata sa, Anamaria Prodan care, pur si simplu s-a mutat si ea la clinica bucuresteana.
Ionela Prodan suferea de cancer pancreatic si de ceva timp era conectata la aparate.

Priveghiul va avea loc la capela cimitirului Bellu, pana joi, la ora 12.00 cand va avea loc inmormantarea.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img