vineri, 29 martie, 2024

Teapa in magazinele LIDL din Iasi! Clientii sunt zilnic pacaliti cu produse expirate! Un iesean a cumparat un suc natural expirat de zece zile! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Produsele de pe rafturile magazinelor LIDL ajung sa fie expirate de o saptamana, moment in care acestea sunt inca lasate la vanzare • Nimeni nu poate explica acest fenomen, iar la orice  intrebare adresata despre aceasta neregula, toata lumea ridica din umeri • In trecut, au mai fost astfel de cazuri, cand pe rafturile magazinelor LIDL au fost gasite diferite produse cu termenul de valabilitate depasit • "Nu sunt in masura sa va raspund la aceasta intrebare", spune una dintre casieritele magazinului

La inceput de an, comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului, Regiunea Nord-Est (CRPC RN-E) Iasi, au verificat la sange activitatea supermarketurilor din oras. Cele mai mari nereguli au fost observate la supermarketul LIDL, in municipiu fiind opt puncte de lucru, in diferite cartiere.

Consumatorii acestui magazin au observat vanzarea mai multor produse care au depasit termenul de valabilitate si nu cu o zi, nu cu doua, ci chiar cu o saptamana si ceva.

Responsabilii supermarketurilor Lidl s-au gandit ca produsul poate deveni mai atragator daca se ataseaza o eticheta suplimentara pe care era specificat ca produsul este cu 30% mai ieftin decat inainte, pretul initial fiind de 4,89 de lei, iar pretul obtinut dupa aceasta reducere a fost de 3,49 lei.

CITESTE CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img