News Flash:

Ştefan Ioniţă renunţă la prelungirea mandatului de şef al CNAIR; Narcis Neaga s-ar putea întoarce la conducerea companiei

7 Mai 2018
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
stefan ionita cnair 1 605x

Ştefan Ioniţă, actualul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a renunţat la prelungirea mandatului, iar în locul său ar putea fi numit Narcis Neaga, fost şef al Companiei Naţionale de Administrare a Drumurilor Naţionale din România (CNADNR), au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor.

"Mandatul directorului general Ştefan Ioniţă expiră pe 12 mai şi ar fi trebuit prelungit. Însă, Ştefan Ioniţă a renunţat la prelungirea mandatului, iar în locul său Consiliul de Administraţie al CNAIR ar putea să îl numească pe Narcis Neaga", au precizat sursele.

Fostul director al Companiei Naţionale de Administrare a Drumurilor Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a fost numit, la începutul lunii martie 2018, membru în Consiliul de Administraţie al CNAIR, potrivit Asociaţiei Pro Infrastructura.

De asemenea, pe 30 martie, Narcis Neaga a fost ales de către Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR) în funcţia de director general al companiei, au declarat, la vremea respectivă, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor.

Narcis Neaga a fost director general al Companiei Naţionale de Administrare a Drumurilor Naţionale din România (CNADNR), care a fost reorganizată în 2016, sub Guvernul tehnocrat, şi redenumită Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin aceeaşi ordonanţă de urgenţă a fost înfiinţată Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), o companie distinctă ce se ocupă de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier.

Neaga a fost cercetat de DNA într-un dosar penal care avea ca obiect autostrada Sibiu - Orăştie.

Narcis Neaga a ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 - 2015. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032829 (s)