vineri, 19 aprilie, 2024

Tehnologia care a schimbat piața națională de taximetrie

Distribuie:

Publicat:

Serviciile de taxi sunt o componentă esențială a sistemului de transport public din orice oraș european, oferind consumatorilor o alternativă rapidă și simplă pentru călătorii urbane smart. Cu peste 2,5 milioane de descărcări și peste 20.000 de șoferi atestați, Star Taxi este de departe aplicația preferată pe piața de taximetrie națională, impunând standarde de cea mai înaltă calitate, spre beneficiul călătorilor și al șoferilor.

„Să fii șofer de taxi în România nu este deloc ușor, mai ales în lumina ultimelor evoluții de la nivel epidemiologic și economic. De aceea, ne gândim și investim mereu în optimizarea aplicației ca ea să fie cât mai performantă. Șoferii care utilizează Star Taxi au garanția că beneficiază de un număr substanțial de solicitări pentru curse venite direct de la clienți pe telefonul mobil, fără alți intermediari sau timp pierdut prin dispecerat”, explică Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

Flexibilitate și număr mare de comenzi

Cu aplicația Star Taxi, ca șofer, ai acces la toate comenzile din orașul tău și te bucuri de sprijin personalizat pentru călătorii cât mai reușite. Practic, alegi orice cursă vrei, la orice oră vrei, fără a fi nevoit să cunoști toate adresele pentru care accepți comenzi. Aplicația este intuitivă și îți sugerează posibile rute de transport ca tu să identifici simplu și ușor cel mai rapid traseu. Mai mult, te bucuri de libertatea de a-ți alege singur clienții, poți lua oricând legătura cu aceștia prin call sau chat pentru a-i informa dacă ai ajuns, dacă mai durează până ajungi la destinație sau orice alte informații pe care le consideri utile.

Șoferi mulțumiți și clienți respectați

De cele mai multe ori, când ne gândim la o cursă cu un taxi, ne îndreptăm atenția spre asigurarea confortului și satisfacției călătorilor, însă la fel de important este și feedback-ul șoferilor. Meseria de taximetrist implică multă responsabilitate, respect și dăruire, dar și riscuri atunci când pasagerii nu au tocmai cel mai plăcut comportament. Cu aplicația Star Taxi, cursa este plăcută atât pentru client, cât și pentru șofer; șoferii pot încuraja clienții să-i adauge în lista de Șofer Favorit, fiind primii care vor vedea comenzile acestora, iar clienții au astfel satisfacția că pleacă la drum cu o persoană deja familiară.

 „Meseria de șofer poate să aducă multe satisfacții, de la sentimentul că, realmente, ai contribuit la binele cuiva, prin călătoriile facilitate, până la mulțumirea personală pe care o simți față de flexibilitatea și dinamismul programului de lucru. Ca șofer Star Taxi, ai un flux constant de clienți, te bucuri de comenzi și avantaje”, conchide Vicol Moldoveanu.

Drumul către o cursă relaxantă începe cu un download al aplicației Star Taxi din App Store, Google Play sau AppGallery. Pentru a te alătura echipei de șoferi Star Taxi accesează și pagina: https://www.startaxi.com/soferi/.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img