vineri, 19 aprilie, 2024

Temutul interlop Nuredin Beinur l-a dat de gol pe Gigi Becali

Distribuie:

Publicat:

Deși reținut în  declarații, Nuredin Beinur a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali:

”Despre Gigi nu prea aș vrea să vorbesc, fiindcă nu-i place. Se vehicula că ar fi căutat protecție în pușcărie, că-i era frică de nu știu ce infractor. Prostii! El nu e un fricos. Să vă spun mai bine despre ce inimă avea până și în penitenciar!

A stat cu el un fost body-guard de la mine, căruia i-a mers așa bine în închisoare datorită lui Gigi încât băiatul mai zicea: Aș mai face ceva să mai stau în pușcărie cu nea Gigi!. Altuia i-a cumpărat o turmă de oi, când a auzit că se ocupa cu așa ceva. Toate doar pentru că au fost colegi de necaz”, a spus Nuredin Beinur.

De asemenea, Nuredin Beinur își aduce aminte cu drag de plecările alături de Gigi Becali. Acesta a răma profund impresionat de bunătatea latifundiarului atunci când a intrat într-o biserică din Albania care avea nevoie de renovare:

”Am fost însă odată cu el în Albania, la o reuniune a machedonilor. Am trecut pe lângă o biserică mai ponosită. A intrat, a văzut că e nezugrăvită, cu pereții deteriorați, așa că l-a chemat pe preot și i-a pus în palmă o sumă mare de bani pentru reparații. Ăsta e Gigi! Credincios, credincios!”, a mai spus Nuredin Beinur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img