vineri, 29 martie, 2024

Tensiuni la Astra Giurgiu: Daniel Coman a demisionat din functia de presedinte executiv

Distribuie:

Publicat:

Astra Giurgiu este în cădere liberă. Clubul patronat de Ioan Niculae a înregistrat o singură victorie în cele nouă etape jucate în play-off, iar situaţia este un tensionată, informează Mediafax.

În ultima rundă jucată, în faţa celor de la Viitorul, formaţia pregătită de Costel Enache a suferit o înfrângere drastică, 0-3, iar jucătorii au răbufnit la finalul partidei.

"Mai avem puţin şi facem cinci luni de când nu am luat banii. Nu se poate trăi aşa. Este inadmisibil pentru Liga 1, o echipă care evoluează în play-off. Unii nici nu au bani să bage benzină ca să vină la antrenament.

Am ajuns să cerem bani de acasă ca să avem ce să mâncăm. Nu ne interesează promisiunile. Nu mâncăm promisiuni", a spus mijlocaşul croat Filip Mrzljak, la finalul meciului, potrivit Digi Sport.

Denis Alibec a confirmat şi el momentele grele prin care trece întreaga echipă: "Este foarte greu să jucăm fără bani. Avem promisiuni că se va rezolva totul".

Astra mai are de disputat două meciuri în acest sezon. Unul în play-off, luni, 20 mai, pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi, iar pe 25 mai va avea loc finala Cupei României, contra celor de la Viitorul.

Dani Coman a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte executiv al Astrei Giurgiu. Anunţul a venit după eşecul din play-off-ul Ligii 1 Betano, cu Viitorul, 0-3, şi e cauzat de restanţele salariale, jucătorii neavând banii cuveniţi în conturi de patru luni.

"Da! E adevărat. Le-am spus jucătorilor săptămâna trecută că dacă până la ora jocului cu Viitorul nu se vor rezova problemele financiare eu îmi voi da demisia. Trebuie să vină altcineva care poate face mai mult pentru ei…Conform funcţiei pe care o am, de conducere, trebuie să mai stau 45 de zile, asta e calea legală. Aseară am avut discuţia cu ei. Joi i-am invitat la o masă, vreau să stau de vorbă cu ei, să-i fac să înţeleagă faptul că e un trofeu pus în joc şi e bine pentru fiecare dintre ei, indiferent că vor mai sta sau nu la Astra", a spus Dani Coman pentru ProSport.

(n.red. – Ce face Costel Enache?) "E adevărat că a fost adus de mine, dar eu am cuvânt…Şi atunci când am promis ceva jucătorilor, m-am ţinut de cuvânt. Nu i-am minţit niciodată. Sper ca până joi să se regleze situaţia într-un fel", a explicat Dani Coman.

Viitorul a învins, 3-0 (1-0), pe Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii 1 Betano. Golurile au fost marcate de Eric '44 (p), Calcan '66, Drăguş '74, iar cele două se vor întâlni şi în finala Cupei României, care va avea loc la 25 mai, de la ora 20.00, la Ploieşti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img