vineri, 19 aprilie, 2024

Tensiuni la Casa Regala Britanica: unde vrea sa nasca Meghan Markle

Distribuie:

Publicat:

Meghan Markle vrea sa nasca la Los Angeles, sustine revista „OK! SUA”. Acest lucru ar fi suparat foarte mult casa regala britanica.

Meghan Markle (37 de ani) vrea sa nasca la Los Angeles, in SUA, pentru a fi aproape de mama ei, Doria. Dupa ce a schimbat complet viata sotului ei, printul Harry (34 de ani), care ar fi devenit vegan, fosta actrita americanca provoaca si mai mare tulburare in sanul casei regale din Marea Britanie. Ducesa de Sussex urmeaza sa nasca la primavara, mai precis in aprilie, dupa cum ea insasi a anuntat. Daca pana acum s-a zvonit ca Meghan va naste la un spital situat in apropiere de Windsor, iata ca acum au aparut cu totul alte zvonuri.

Meghan Markle l-ar fi convins pe sotul sau, printul Harry, sa nasca in SUA. „Obligatiile regale sunt importante pentru Harry, dar ii place ideea de afugi si… sa intampine bebelusul in insorita Californie”, a spus o sursa, care a adaugat ca ducesa de Sussex spera ca mama ei, instructoare de yoga, va fi alaturi de ea cand va naste. Mama lui Meghan Markle ar fi urmat cursuri pentru a-si ajuta fiica sa inceapa o noua etapa in viata sa. Pana una alta, ducesa de Sussex a primit un nou angajat chipes care o insoteste peste tot. Meghan Markle vrea sa nasca la Los Angeles, sustine revista „OK! SUA”, ceea ce supara familia regala britanica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img