vineri, 29 martie, 2024

Teo Trandafir, despre miracolul vietii sale: Trageam sa mor si toata lumea imi spunea asta

Distribuie:

Publicat:

Teo Trandafir a vorbit, intr-un interviu acordat gandul.info, despre cel mai dificil moment al vietii sale, clipa in care a simtit ca s-a petrecut un miracol, si e vorba doar de puterea pe care o are un om asupra altuia, in nevoie, de puterea sperantei si a increderii in bine.

"Au existat mai multe. Cel pe care mi-l amintesc este momentul in care am descoperit puterea unui om asupra unui alt om.

Trageam sa mor. Nici macar nu stim daca verbul se poate conjuga pentru ca nu l-am auzit niciodata conjugat: eu trageam sa mor , tu trageai sa mori , el/ea tragea sa moara.

Trageam sa mor si toata lumea imi spunea asta. Si in viata mea a aparut un om care mi-a spus : “Ce stiu astia, toti niste prosti! Aici eu sunt Dumnezeu!”.

Si-am stiut in clipa aia ca este exact asa si ca viata mea se va schimba intr-o proportie care depinde de mine in ultima instanta, dar ca miracolul s-a produs: eu am vazut ca un om poate salva un alt om prin puterea cuvantului.

Si nu era vorba despre Dumnezeu, era un om in carne si oase ca tine si ca mine. Oamenii pot salva alti oameni sau pot ucide oameni cu forta cuvantului lor", a spus Teo, intr-un interviu acordat gandul.info.

CITESTE SI: Israela Vodovoz a murit – Vedeta avea 70 de ani

Israela Vodovoz a murit, astazi, 9 martie, la 70 de ani. Celebra Israela Vodovoz a fost gasita moarta, in locuinta ei, in seara de 9 martie.

Israela a fost gasita moarta in baie, dezbracata. Conform surselor, nimeni nu mai daduse de ea timp de 5 zile, dupa care avocata a chemat autoritatile pentru a intra in casa ei, fortand usa.

„In viitorul apropiat ma voi muta in Spania, in zona Alicante, unde clima este adecvata pentru astmul meu. Casa Livisra din Viseul de Sus, coltul de Rai, este de vanzare sau accept orice forma de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este sa gasesc oameni sinceri si dedicati. restul este maleabil”, a scris Isralea pe Facebook.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani

Israela Vodovoz s-a casatorit cu Liviu Arteni in 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferenta de varsta nu a contat niciodata pentru ei si si-au continuat povestea de iubire, in ciuda criticilor celor din jurul lor. In mai 2016, Liviu Arteni a parasit caminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divort.

In ultima sa interventie la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a impins-o la izolare.

„Simteam ca ma afectau energiile din jurul meu si am renuntat sa mai apar la televizor de aceea. Am o boala grea, astm si trebuie sa o tin sub control. Nu pot sa ies, aerul poluat din Bucuresti… eu in alta parte, din unele motive nu pot sa locuiesc, schimbarile de temperatura pentru mine… sunt otrava. Am o boala cronica, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de pasi, la 50 de pasi devine greu. Eu imi asum aceasta izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Daca vorbesc acum asa, fara sa imi trag sufletul, inca e bine. Am retinut apa. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, in cadrul emisiunii „Agentia VIP”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img