miercuri, 24 aprilie, 2024

Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii în sectoarele 1, 2 şi 4 din Capitală, fiind afectate peste 640 de blocuri

Distribuie:

Publicat:

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de luni, se desfaşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din reţeaua primară, în sectoarele 1, 2 şi 4 din Capitală. Activitatea afectează peste 640 de blocuri.

Termoenergetica anunţă, luni, că vor fi efectuate lucrări pe conducta Magistralei DN 800 în zona Mall Promenada – Şoseaua Pipera din Sectorul 1.

”Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până joi, 29.09.2022, ora 16.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Dorobanţi şi Calea Floreasca”, a precizat compania, potrivit News.

De asemenea, se lucrează pe conducta Magistralei II Sud DN 700 în zona Mihai Bravu din Sectorul 2.

Pentru aproximativ 56 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până joi, 29.09.2022, ora 16.00.

”Reamintim că, în cursul săptămânii trecute au fost efectuate alte lucrări, pe aceeaşi porţiune de reţea, pentru remedierea mai multor avarii, fiind deja înlocuită o porţiune de conductă de doi metri. La punerea în funcţiune a sistemului, după încărcarea instalaţiilor cu apă, au apărut alte spărturi în proximitatea zonei în care s-au efectuat reparaţiile, care necesită intervenţie de urgenţă. Vă reamintim că anul de punere în funcţiune al conductei din această zonă este 1968, această porţiune de reţea având peste 54 de ani de funcţionare”, a precizat compania.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img