News Flash:

Tesla: Compania a livrat primul camion electric Semi. Nu se cunosc informațiile referitoare la produție sau preț

5 Decembrie 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
media 153302198903194600

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a livrat primul camion electric Semi al companiei către PepsiCo, fără a oferi previziuni actualizate pentru preţul camionului, planurile de producţie sau cantitatea de marfă pe care ar putea-o transporta, transmite Reuters, citat de news.ro.

Musk, care a apărut pe scenă la un eveniment organizat joi la uzina Tesla din Nevada, a spus că Semi va reduce emisiile de pe autostradă, va depăşi modelele diesel existente în ceea ce priveşte puterea şi siguranţă şi va dezvolta o tehnologie de încărcare rapidă pe care Tesla o va folosi la viitoarea camionetă Cybertruck. „Dacă eşti un şofer de camion şi vrei cel mai tare camion de pe şosea, ăsta este”, a spus Musk, menţionând că au trecut cinci ani de când Tesla a anunţat că dezvoltă camionul complet electric.

Cu toate acestea, experţii din industrie rămân sceptici că camioanele electrice cu baterii pot suporta efortul de a transporta încărcături grele pe distanţe de sute de mile, din punct de vedere economic.

La prima prezentare a unui produs Tesla a lui Musk de la preluarea Twitter - o achiziţie despre care unii investitori se îngrijorează că a devenit o distragere a atenţiei - compania nu a anunţat preţul pentru Semi, nu a oferit detalii despre variantele camionului şi nici nu a furnizat o prognoză pentru livrările către PepsiCo sau alţi clienţi.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0866 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033340 (s)