sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Testul rochiei de mireasa te tradeaza: Cum vezi, de fapt, casnicia

Distribuie:

Publicat:

Rochia in care te vezi mireasa spune multe despre felul in care percepi casnicia – Alege-ti rochia preferata din colajul de mai jos si afla ce spune asta despre tine!

1. Mireasa clasica
Pentru tine casatoria reprezinta polita care iti garanteaza o viata fericita pana la adanci batraneti. Visezi la un trai plin de dragoste si nu ai nevoie de nimic mai mult.

2. Mireasa stylish
Casnicia ideala pentru tine nu este una in cadrul careia sa te simti in vreun fel constransa, ci una care sa te implineasca. Te bucuri sa ai pe cineva cu care sa imparti bucuriile vietii.

3. Mireasa extravaganta
Viata la care visezi dupa casatorie este una plina de surprize placute facute de iubitul tau. Romantismul este ingredientul care te face fericita.

4. Mireasa rafinata
Casnicia perfecta in viziunea ta aduce stabilitate, liniste si armonie in viata ta si a partenerului. Simti ca legatura voastra va fi si mai puternica dupa ce faceti acest pas.

5. Mireasa stralucitoare
Iti doresti sa te casatoresti cu un barbat de care sa fii mandra si care sa simti ca te completeaza in proportie de 100%.

6. Mireasa sexy
Visezi la o casnicie in care sa oferi tot, dar sa si primesti tot. Pui mare pret pe comunicare si nu accepti incapatanarea si intoleranta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img