vineri, 29 martie, 2024

Teton Burgers aduce gustul autentic american la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Teton Burgers s-a deschis de curând în exteriorul Iulius Mall din Iași. Așteaptă-te să găsești burgeri gustoși, sandwich-uri și multe alte bunătăți din gastronomia americană. 

Există ceva magic în savurarea unui  burger suculent… Aromă cu aromă, gustul delicios se dezvăluie și spune povestea unui preparat gătit cu dăruire. Și dacă tot vorbim despre pasiune și dedicație, îți spunem secretul din spatele acestei idei. Numele restaurantului provine de la un lanț montan din Statele Unite ale Americii, un loc drag pentru cei care au avut această inițiativă, și care a inspirat dorința de a aduce mai aproape de oameni experiența relaxată de tip ,,american food”.

Conceptul are în vedere crearea unei zone de tip leisure, prin suprapunerea terasei deasupra spațiului de gătire, un loc dedicat în special studenților care aduc spiritul de libertate pretutindeni.

Teton nu te poate dezamăgi dacă ești în căutarea unui restaurant casual și primitor, care să aducă împreună prietenii și să te întâmpine cu cele mai interesante combinații de arome. Ingredientele sunt alese cu atenție, astfel încât gustul să fie desăvârșit, iar rețetele apropie produsele de bucătăria gourmet.

Datorită lui Teton poți încerca burgeri din carne de vită cum sunt Buffalo, American, Barbeque, Blue sau meniurile care adaugă acestora cartofii și sosuri la alegere. După ce te-am purtat prin gama variată de burgeri, s-ar putea să îți dorești să te delectezi cu aripioare, cu Chicken sau Crispy Sandwich,  o alegere numai bună dacă îți plac texturile crocante, cu mult îndrăgitul Hot-dog american, asezonat cu sosul Cocktail sau cu garniturile presărate cu mix de brânzeturi și sos pesto. Vegetarienii și amatorii de brânzeturi au privilegiul de a gusta meniurile Vegetarian și Halloumi.

Teton Burgers este locul în care timpul trece în avantajul tău, iar dacă ești student voiajul culinar va fi și mai grozav pentru că restaurantul a pregătit oferte speciale.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img