joi, 28 martie, 2024

„Thank God It`s back to School”: începe „vacanța” părinților cu oferte pentru copii, la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Uneori, începerea noului an școlar este mai așteptată de părinți decât de copii, iar Iulius Mall Iași și-a dat seama cu cât entuziasm întâmpină cei mari revenirea în bănci a elevilor și a pregătit surprize pentru toți. Colecțiile cu piese vestimentare iconice, perfecte de purtat la cursuri, dar și cele mai cool rechizite sunt pregătite de brandurile din Iulius Mall Iași, pentru momentul când clopoțelul va anunța prima oră. Cum ar spune părinții… „Thank God It`s back to School”!

Părinți, este acea perioadă din an când se cumpără caiete și ghiozdane, se aleg instrumente de scris și haine noi, iar cei mici se pregătesc pentru un nou an școlar. Un an cu totul special, după ce o lungă perioadă de timp laptopul și tableta au luat locul manualelor. „Thank God It`s back to School” este pe buzele tuturor, iar locațiile din Iulius Mall Iași propun colecții în tendințe și oferte speciale pentru elevii nerăbdători să revină în bănci. Primele opriri din maratonul de shopping pentru școală pot fi în magazinele cu piese vestimentare iconice și cu reduceri incredibile. Sport Vision și Buzz au promoții de 20% la ghiozdane ce pot fi asortate atât la ținute urban casual, dar și la cele office, iar la Koton, pe rafturi și-a făcut apariția ultima colecție dedicată copiilor, ce cuprinde tendințele anunțate pentru sezonul acesta.

În curând se strigă catalogul, iar la Iulius Mall Iași plutește în aer un miros de caiete nescrise. Stef a pregătit pachete promoționale, personalizate pentru elevul din familia ta, pe care le poți obține la cumpărături de minimum 50 de lei, iar Librarium are oferte 2+1 la cărțile de la  Editura Trei și -20% la colecția „Cărți pentru toți” de la Editura Litera.

Shopping-ul continuă și în celelalte locații din Iulius Mall Iași, unde elevii vor descoperi piese vestimentare versatile și comode, dar și rechizite speciale.

Vino în Iulius Mall Iași și spune împreună cu micuțul tău  „Thank God It`s back to School”!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img