vineri, 26 aprilie, 2024

Theo Rose, dezvaluiri dureroase despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat: ”Eram nesigura pe mine. Nu mai stiam in ce directie sa merg”

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste, la momentul actual, din România. Tânăra a dat lovitura pe Youtube, și nu numai, în ultimul an odată cu participarea la competiția fenomen de la Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Theo a recunoscut de nenumărate ori că s-a confruntat și cu câteva probleme, care i-au pus sănătate în pericol, mai mult sau mai puțin.

Acum, artista și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei din mediul online, cărora le-a făcut câteva dezvăluiri pe care nu multă lume le știa. „ În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a 3 dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă.

Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de a nu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei.

Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai sensibilă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a mărturisit Theo Rose.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img