sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Theo Rose nu l-a uitat! Artista s-a așezat în genunchi și i-a dedicat o piesă în timpul primului concert după ce a anunțat că e însărcinată

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose a susținut un concert de excepție, la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Artista a avut chiar un moment deosebit, care i-a încântat la maxim pe fani.

Theo Rose a susținut vineri primul concert după ce a anunțat că este însărcinată.

Artista a urcat pe scenă într-o ținută care a lăsat burtica la vedere și a decis să îi dedice un moment unui bărbat important din viața ei.

Artista și Bogdan de la Ploiești sunt legați de o frumoasă prietenie și colaborările lor au ajuns mereu rapid la inimile fanilor. Astfel, în timpul spectacolului, vedeta nu avea cum să nu-l aducă în discuție și mai ales să nu cânte o piesă care i-a dus pe amândoi pe culmile gloriei.

Theo Rose nu l-a uitat! Moment de excepție, dedicat lui Bogdan de la Ploiești

Deși este însărcinată, vedeta nu a ezitat nicio secundă și a făcut un super show pe scenă. Artista a purtat o ținută extrem de provocatoare și a lăsat burtica la vedere. Din timpul spectacolului nu putea să lipsească piesa pe care a scos-o alături de Bogdan de la Ploiești așa că diva nu l-a uitat și i-a dedicat un moment bunului său prieteni.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img