News Flash:

Theo Rose, reacție, după ce lumea a judecat-o că s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune artista

3 August 2022
587 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 03T073743 147

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate, după cinci ani în care au fost împreună și s-au iubit, iar vestea că ei s-au despărțit a șocat întreaga lume. La doar trei săptămâni de la despărțire, celebra artistă și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului ei iubit, Anghel Damian. Deși până acum au ținut totul secret, se pare că acum fiecare a povestit exact cum s-a întâmplat totul. Lumea a judecat-o pe celebra cântăreață că s-a despărțit de Alex Leonte, iar ea a avut acum o reacție.

Theo Rose și Alex Leonte au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri total separate și să nu mai formeze un cuplu. După ce a fost surprinsă în presă în brațele altui bărbat, artista a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu, deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei. Artista a fost judecată de fani că s-a despărțit de el și că și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, iar ea a făcut câteva declarații acum.

Theo Rose, reacție, după ce lumea a judecat-o că s-a despărțit de Alex Leonte

Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram că ea nu este indiferentă la ce spune lumea, însă nu este vina ea că lucrurile s-au întâmplat așa. Artista mărturisește că toate au unscop în viață, iar ea va observa cu trecerea timpului de ce Dumnezeu a luat această decizie pentru ei.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus artista pe InstaStory.

Ce a mărturisit, inițial, Theo Rose despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte

Theo Rose a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare personale despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, asta după ce în showbiz au apărut mai multe imagini cu ea și cu noul ei iubit, Anghel Damian.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus cântăreața pe rețelele sociale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047048 (s)