joi, 28 martie, 2024

Theodor Paleologu îl UMILEȘTE pe Klaus Iohannis și îl face praf ca profesor: ‘Chiar e o mare întrebare asta’

Distribuie:

Publicat:

Candidatul PMP la preşedinţia României, Theodor Paleologu, consideră că doi dintre contracandidaţii săi – Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă – ”sunt simboluri ale eşecului învăţământului românesc”, el făcând această afirmaţie în legătură cu faptul că ambii au predat elevilor.

”Atât domnul Iohannis, cât şi doamna Dăncilă sunt simboluri ale eşecului învăţământului românesc. Mă refer la ei pentru că au predat. Dar te întrebi cum, ce i-au învăţat e bieţii copii, chiar e o mare întrebare asta”, a afirmat Theodor Paleologu, marţi seară, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară spune că, în opinia sa, Klaus Iohannis nu are ”calităţile unui pedagog”, pentru că are un tip de personalitate ”rigidă, izolată”, care nu este obişnuită să discute cu oamenii.

Paleologu consideră că în ceea ce priveşte diplomaţia ”relaţia cu Germania nu a fost fructificată cu adevărat”.

„Contrar a ceea ce crede multă lume, domnul Iohannis nu e bun la diplomaţie. (…) Preşedintele trebuie să se implice şi în bucătăria diplomaţiei române”, susţine candidatul PMP, spunând că, dacă ar fi preşedinte, ar sta, în vizitele în străinătate, nu în hoteluri, ci în sediile ambasadelor, pentru a vedea cum lucrează ambasadorii şi pentru a-i putea evalua şi pentru a-i rechema în cazul în care aceştia nu îşi fac datoria aşa cum trebuie.

Theodor Paleologu acuză ”partidocraţia” – promovarea pe criterii de apartenenţă la un partid politic.

”Partidele româneşti sunt adevărate mecanisme de antiselecţie, (…) promovând incompetenţi, impostori. Oamenii de bună credinţă dintr-un partid sunt primele victime ale acestui mecanism de antiselecţie. (..) Meritocraţia este cu adevărat un proiect de ţară, nu aş vrea să fie doar o formulă de campanie, aş vrea să fie parte dintr-un proiect de ţară pe termen lung”, spune candidatul PMP.

Theodor Paleologu acuză de asemenea că prostia este cea care provoacă ”mari catastrofe”.

”E letală prostia, provoacă mari catastrofe”, afirmă Theodor Paleologu, susţinând că ”o bună ilustrare” a ceea ce poate provoca prostia este cazul Caracal.

Paleologu consideră că drama de la Colectiv este o ilustrare a ”unde duc prostia, lăcomia, incompetenţa”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img