sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Theodor Stolojan, iesire neasteptata: il apara pe controversatul om al lui Dacian Ciolos

Distribuie:

Publicat:

Europarlamentarul PNL, Theodor Stolojan, susține că demisia avocatului  Adrian Iordache din partidul PLUS este o eroare de judecată.

„Eu îl cunosc pe Dacian Cioloș mai bine din activitatea de comisar european pentru problemele de agricultură și pot să vă spun că a avut o misiune extrem de dificilă în a negocia un nou acord pentru politica agricolă comună din care și România a avut de câștigat. El și-a făcut datoria foarte bine. Chiar dacă ne uităm la băiatul ăsta care și-a dat demisia și tatăl său a fost nu știu ce a fost prin Securitate acum ne apucăm să judecăm copiii, nu? Nu mi se pare totuși o chestiune care să stea în picioare. Părinții sunt părinți… Asemenea lucruri s-au petrecut în Uniunea Sovietică. Este o eroare de judecată”, a spus Theodor Stolojan în direct la postul de televiziune România TV.

Fiul maiorului de Securitate Alexandru Iordache, avocatul Adrian Iordache, unul dintre cei membri fondatori ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS), a demisionat joi, din formațiunea înființată pentru a fi preluată de fostul premier Dacian Cioloș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img