marți, 23 aprilie, 2024

Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, este incert pentru returul cu Manchester City, dupa ce a suferit o accidentare in meciul cu Betis Sevilla

Distribuie:

Publicat:

Thibaut Courtois, portarul echipei de fotbal Real Madrid, a părăsit terenul şchiopătând după meciul pierdut duminică în faţa lui Betis, la Sevilla (1-2), şi este incert pentru întâlnirea cu Manchester City din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie ziarul AS.

Courtois va fi supus marţi unor examene medicale pentru a vedea cât de gravă este accidentarea sa la piciorul stâng. El nu a putut face luni un RMN deoarece zona accidentării este foarte inflamată. Belgianul ar putea pierde cel puţin două partide: cea de acasă cu Eibar, din La Liga, pe 13 martie, şi cea din deplasare cu Manchester City, patru zile mai târziu. În tur, Real a fost învinsă de campioana Angliei cu 2-1, conform Agerpres.ro.

În campionat, Courtois a fost titular fără întrerupere de pe 7 decembrie. În Cupa Spaniei, el i-a lăsat locul lui Alphonse Areola pe 6 februarie, în eşecul cu Real Sociedad din sferturi de finală (3-4 pe Santiago Bernabeu).

Alt jucător incert al lui Real este fundaşul stânga brazilian Marcelo, înlocuit în minutul 59 al partidei de la Sevilla din cauza unor probleme la muşchii ischiotibiali. Marcelo va efectua marţi un examen medical pentru a stabili gravitatea accidentării.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img