vineri, 19 aprilie, 2024

Ti se rupe sufletul! Scrisoarea unui copil parasit de cea care i-a dat viata. „Nu incep cu draga mama, pentru ca nu meriti”

Distribuie:

Publicat:

Ti se rupe sufletul! Scrisoarea unui copil parasit de cea care i-a dat viata. „Nu incep cu draga mama, pentru ca nu meriti”.Un copil de 14 ani nu mai vrea sa-i spuna mama, femeii care i-a dat viata
„Nu incep cu draga mama, pentru ca nu meriti’.’ Sunt cuvinte care taie in carne vie! Cuvinte care, spuse de un copil de doar 14 ani, ar rupe sufletul oricui. Aceste cateva vorbe vin de la un fiu catre mama sa si strang in spatele lor o drama sfasietoare. Femeia si-ar fi lasat fiul, sange din sangele ei, ca sa poata sa traiasca, pare-se, cu verisorul care i-ar fi devenit, peste noapte, amant mamei!

„Nu incep cu draga mama, deoarece nu meriti. Dimineata iti ceream de mancare iar tu imi spuneai: ”Du-te, puncte puncte. Am mancat eu sa mananci si tu? Du-te la bunica-ta.” Eu ma duceam la bunica. De doi ani si jumatate nu m-ai cautat nici macar cu un telefon. Am fost operat de apendicita, la spital. Tu ai fost la nepotul tau si la mine nu ai coborat. Cu ce ti-am gresit eu sa imi faci asta? Ti-am cerut procura, nu ai vrut sa imi dai. Ai spus ca te doare in cot. Tata era plecat la munca seara, tu plecai. Eu ma prefaceam ca dorm. Nu dormeam! Te-am prins de atatea ori cu sotul verisoarei tale. Nu mai vreau sa aud de tine. Sper sa obtin procura sa pot pleca in afara cu echipa de fotbal. Tatal meu ma ingrijeste foarte mult. Eu voi munci si voi ajunge un campion si tie iti va parea rau ca nu m-ai tratat ca pe fiul tau.” acestea sunt vorbele unui copil pentru mama lui
Halucinant! Sfasietor de… dureros! Un copil de numai 14 ani, pe care viata l-a maturizat mai devreme decat era cazul. Un copil care zice ca NU mai vrea sa-i spuna MAMA femeii care i-a dat viata.
Tatal copilului sustine ca a fost inselat de femeie, iar aceasta nu are deloc grija de copil.
„Eu cred ca si statul pana la urma trebuie sa ia o atitudine, fata de incesturile care se fac, ar trebui pedepsite. Nu i-a dat nimic de 2 ani jumatate si nu vrea sa-i faca procura sa plece din tara, acesta joaca fotbal si vrea sa devina campion.” a declarat tatal copilului in emisiunea „Acces Direct”.
Mama baiatului infirma, insa, tot si sustine ca in timpul casatoriei a fost batuta de sotul ei.
„Nu cred ca el a scris scrisoarea. Nu este adevarat cu mancarea, nu am spus niciodata…. nu cred ca el a scris-o, ii dau procura sa plece din tara cu echipa, sa se duca sa faca performanta. Munceam pe camp singura sa-l intretin. L-am cautat la scoala, dar a fugit de mine. Nu ma intereseaza nimic legat de sotul meu, ma intereseaza de copil. Am fost batuta si sotul meu l-a facut pe baiat sa nu mai vrea sa stie de mine.” a declarat mama.
Mama copilului a marturisit, totodata, ca il va da in judecata pe tata acestuia pentru acuzatiile aduse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img