News Flash:

Ticy, la un pas de o tragedie în propria casă. O inundație i-a distrus aproape toată locuința

7 Iulie 2022
255 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 07 07T072733 262

Ticy a traversat o perioadă extrem de grea de curând, asta din cauza unei inundații venite de la o canalizare. O avalanșă de apă a refulat fix în casa lui, astfel că apa îi ajungea până sub genunchi. Bineînțeles, s-a ales cu o serie de daune, însă era și la un pas de o tragedie, fiul său fiind singur acasă, iar nivelul apei aproape de prize. Iată cum s-a întâmplat totul!

Ticy este unul dintre cântăreții care nu se ascund și fac numeroase dezvăluiri din viața lor privată, astfel că de curând a povestit în fața tuturor tragedia prin care a trecut, deși nu se aștepta vreodată la așa ceva.

Ticy, la un pas de tragedie în propria casă, după o inundație

În direct la Antena Stars, Ticy a povestit faptul că în urmă cu ceva timp a trăit prin cea mai neașteptată cumpănă a vieții. Mai concret, canalizarea de la blocul în care se afla s-a umplut și a refulat totul chiar la el în casă.

Din nefericire, totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, astfel că nu a avut timp să reacționeze, ci doar să vadă dezastrul cu ochii săi. Mai mult decât atât, fiul său era în pat în timpul acestei tragedii, moment în care apa a ajuns la prize și au sărit siguranțele de la energia electrică.

"S-a inundat foarte tare. S-a umplut canalizarea si toată apa a refulat la mine. Mi-a distrus mobila, patul, usa, tot. Am refacut casa, total noua. Apa cand a refulat a scos canalizarea de la toaletă. Toată apa de la toți vecinii a venit la mine în casa. Am schimbat tot, am pus niste chestii care nu mai permit să vina reflux.(...) Totul am facut pe banii mei, nu am avut timp sa ma judec. Nu mai aveam ce sa fac, trebuia sa fac in timp util ca sa avem unde să stam. Se putea ajunge la o tragedie, fiul meu era acasa. (....) Eu nu am stiut ca trebuie sa ai asigurare la casa, acum am, dar dupa ce s-a întâmplat aceste lucruri.", a declarat Ticy la Antena Stars, în exclusivitate.

A scos bani grei din buzunar pentru a repara daunele
Bineînețeles, inundația i-a afectat parchetul, gresia, covoarele, inclusiv mobilierul și paturile, astfel că a trebuit să scoată o sumă destul de mare din buzunare pentru a repara totul. Ce-i drept, a trebuit să facă demersurile pe repede înainte fiindcă nu aveau unde să doarmă și câteva zile au stat la niște rude.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1059 (s) | 24 queries | Mysql time :0.042547 (s)