joi, 28 martie, 2024

Tigarete ascunse in rezervor si in roata de rezerva, descoperite la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit 10.200 de tigarete de diferite marci, ascunse in roata de rezerva si in rezervorul unui autoturism, condus de un cetatean ucrainean. 

Marti,23 august, in jurul orei 22.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean Vitalii D., in varsta de 32 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, inmatriculat in Polonia.

In baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali descoperind, ascunse si nedeclarate, in roata de rezerva si in rezervorul autoturismului, 10.200 de tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza Ucraina.

Conform prevederilor legale a fost luata masura ridicarii tigaretelor in valoare totala de 2.295 lei, in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img