sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tigari de contrabanda ascunse in anvelopele si elementele de caroserie ale unui Audi, depistate de politistii de frontiera vasluieni-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In urma unei actiuni specifice desfasurate de politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui au fost depistate tigari de contrabanda, in valoare de 13.500 lei, ascunse in anvelopele si elementele de caroserie ale unui autoturism marca Audi.

In perioada martie–mai 2016, politisti de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui s-au sesizat in legatura cu activitatile infractionale desfasurate de mai multi cetateni romani in sfera contrabandei cu tigari.

In fapt, s-a stabilit ca acestia intentioneaza sa introduca in Romania diferite cantitati de tigari de provenienta R. Moldova disimulate in anvelopele mijloacelor de transport si elementele de caroserie ale acestora.

In data de 18 mai ,  unul dintre mijloacele de transport avute in atentie, un autoturism marca Audi, model A4, a fost monitorizat si ulterior oprit pentru control, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta este condus de G.I., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 35 de ani.

In urma controlului, au fost descoperite, ascunse in anvelope si elementele de caroserie, 26.040 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.

Tigarile, in valoare totala de 13.500 lei au fost indisponibilizate in vederea confiscarii, iar pe mijlocul de transport, in valoare de 1.500 euro a fost aplicat sechestru asigurator, in baza ordonantei emisa de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, verificarile fiind continuate in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img