News Flash:

Tigari de contrabanda ascunse in planseul pedalier, descoperite la P.T.F Galati-rutier.

24 Martie 2014
1713 Vizualizari | 0 Comentarii
IMG4
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati rutier impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete intr-un locas special amenajat in autoturismul condus de un barbat cu dubla cetatenie.

Astazi, in jurul orei 09.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati rutier, pentru a intra in tara, un barbat cu dubla cetatenie romana si R. Moldova in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Honda.

Avand la baza valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma efectuarii controlului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate intr-un locas special amenajat in planseul pedalier al autoturismului, 6.980 de tigarete marca Ashima.

"Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.106 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.750 lei, in vederea confiscarii, iar cetateanul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei." a purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi  LAZAR DENIS MIHAELA

r moldova honda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 35 queries | Mysql time :0.035049 (s)