marți, 23 aprilie, 2024

Tigari de contrabanda ascunse sub scaunul pasagerului din dreapta al unui microbuz

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 4.000 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse sub scaunul pasagerului din dreapta al unui microbuz.

In ziua de 5 septembrie, in jurul orei 02.30, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un microbuz inmatriculat in R. Moldova, Victor O., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 54 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse, sub scaunul pasagerului din dreapta al microbuzului in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 4.000 tigarete de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a soferului cu amenda in valoare de 5.000 lei, si retinerea tigaretelor, in valoare totala de 900 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img