vineri, 19 aprilie, 2024

Tigari de contrabanda depistate la controlul de frontiera la ALBITA

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit mii de tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in patul cabinei si in spatarele scaunelor unui autocamion, lipite pe corpul persoanelor prezente la control sau ascunse in bagajele proprii.

*In ziua de 21 noiembrie, in jurul orei 07.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Adrian B., in varsta de 32 de ani, conducand un autocamion, inmatriculat in Romania.

* Tot in P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, calatorind cu diferite mijloace de transport, sase persoane, cetateni romani si R. Moldova, cu varste cuprinse intre 15 si  49 de ani.

In urma controalelor amanuntite efectuate supra mijloacelor de transport si a persoanelor au fost descopertie, ascunse in patul cabinei si in spatarele scaunelor autocamionului, lipite pe corpul persoanelor si in bagajele personale, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 13.320 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova

Conform prevederilor legale, in toate cazurile a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 2.966 lei si sanctionarea contraventionala a persoanelor cu amenzi in valoare totala de 32.500 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img