vineri, 29 martie, 2024

Timp pentru dans și distracție la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Plié, pirouette sau arabesque sunt doar câteva dintre tehnicile pe care copilul tău le va învăța la Oana Floriea Ballet School. Recent inaugurată la demisolul Iulius Mall Iași, noua școală de balet își așteaptă dansatorii într-un cadru ludic.

Ai un copil care debordează de energie și își dorește să învețe balet? Îndeplinește-i visul și vino împreună cu el la Oana Floriea Ballet School din Iulius Mall Iași! Aici va descoperi un instructor cu multă răbdare și experiență, dar și colegi pasionați de arta dansului clasic. Prin practicarea baletului, copiii dezvoltă abilități esențiale, precum: o postură frumoasă a corpului, mobilitate, grație și își întăresc musculatura. Pe lângă beneficiile fizice, cei mici își vor dezvolta încrederea în sine, se vor concentra mult mai bine reușind să își coordoneze mișcările și își vor face prieteni noi.

Copiii sunt împărțiți pe grupe în funcție de vârstă, iar numărul viitorilor dansatori este limitat pentru fiecare echipă, pentru a menține distanța fizică. Grăbește-te, iar micuța ta va face parte din grupul maiestoaselor lebede din faimoasa compoziție a lui Ceaikovski!

Totodată, Oana Floriea Ballet School oferă și cursuri de dans contemporan. Mișcările lejere se împletesc cu cele complexe, iar libertatea pe care o oferă acest tip de dans îl vor face pe copilul tău să se exprime într-un mod unic.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a școlii de dans sau vino în Iulius Mall Iași, unde cel mic își va cunoaște viitori colegi!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img