News Flash:

Tina, pregătită să devină mamă. Vloggerița are planuri mari de viitor: „A venit în viața mea ca o binecuvântare”

3 August 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 03T073149 275 1

Tina este mai pregătită ca niciodată să devină mamă. Vloggerița are o relație cu un cântăreț mai puțin cunoscut, Lari Turneanu, iar cei doi au planuri mari de viitor. Iată ce mărturisiri a făcut vloggerița, în exclusivitate pentru Antena Stars!

Tina, pregătită să devină mamă

În exclusivitate pentru Antena Stars, Tina a mărturisit că ea are planuri mari de viitor cu iubitul ei, Lari Turneanu. Cei doi s-au mutat împreună în urmă cu 11 luni, însă nu au plănuit asta, ci totul a fost spontan.

„Stăm în aceeași casă de vreo 11 luni. Am făcut acest pas, după ce a devenit puțin mai serioasă relația, dar nu am vrut să ne mutăm, a fost așa, hai rămâi tu două zile, hai mai du-te două zile acasă și după n-am mai putut să stăm unul fără altul”, a declarat artista pentru Antena Stars.

De asemenea, vloggerița a precizat faptul că vor să își cumpere o casă, apoi să facă și un copil, deoarece amândoi își doresc extrem de mult să devină părinți.

„Vrem să ne luăm și noi o casă mai întâi, apoi dacă ne ajută Dumnezeu să facem și noi copii. Visăm amândoi să avem băieți, dacă nu asta e. Eu dacă o să am o fată, cred că o să o terorizez”, a continuat cântăreața.

Vloggerița, despre relația cu iubitul ei

Tot în același interviu, celebra vloggeriță a declarat că relația ei cu iubitul este extrem de serios, că dacă nu era, nu se afișa sub nicio formă cu el. Lari Turneanu a apărut în viața ei ca o binecuvântare.

„E ceva serios dacă eu m-am afișat cu cineva, eu neafișându-mă niciodată cu nimeni pe nicăieri. Am evitat foarte mult, chiar dacă am avut și eu relații, ca orice om, am zis că mă afișez doar când simt eu că totul este ok. Automat el a venit în viața mea ca o binecuvântare, pentru că eu m-am lăsat de... acum un an și am avut o perioadă în care m-am rugat foarte mult, și practic mă rugam să-mi dea Dumnezeu în viața mea un om bun, pentru că într-adevăr este foarte greu să trăiești singur, este foarte greu să fii singur”, a precizat vedeta.

Tina a mai spus ce îi place la iubitul ei. Acesta o ajută mereu să-și schimbe starea și să aibă putere, chiar dacă de multe ori este la „pământ”.

„El are răbdare, înțelegere, nu a avut niciun interes practic la mine, pentru că oamenii care apăreau în viața mea aveau un interes, acela de a-și face urmăritori. El nu a avut niciun interes, pentru că și în momentul de față el e pe treaba lui, eu pe treaba mea, adică nu mi-a cerut niciodată nimic, are foarte multă răbdare, are foarte mare grijă de mine. El îmi dă o stare de bine și îmi dă puterea aia să fac mai mult. Între noi e altceva, e o relație wow, e ca și cum aș fi eu, e ciudat”, a mărturisit vloggerița.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040492 (s)